Idag hade vi möte med Fiskarhedenvillan och de som ska bygga vårt hus. Fiskarhedenvillans snickarentreprenad är uppdelad i 4 åtaganden. Hårddraget innebär åtagande 1+2 att huset blir färdigt utvändigt. Åtagande 3 innebär att de reser innerväggar och gipsar på ena sidan. Sen är tanken att vi ska göra resterande jobb själva (bortsett från VVS, kakel & klinkers + plåt på amerikanska verandan och entretaket). 
 
Det var första gången som vi träffade snickarna, Stockholm Byggförmedling, Tomasz & Kenta. De gav ett seriöst och trevligt intryck, vilket självklart känns väldigt bra. Snickarlaget som kommer att bygag huset är ca 6 personer.
 
Husleveransen kommer 7/6 v.23 och de kommer att sikta på att ha huset tätt innan deras semester v.25. Känns oerhört snabbt att få ett lösvirkeshus tätt på två veckor - imponerande. Som senast får vi tillgång till huset v.41 men förmodligen tidigare ändå. I vilket fall som ser tidsberäkningen ganska bra ut för vår del och jag tror att vi alla gånger kommer att hålla vår tidsplan.  
 
På vägen hem från kontoret i Enskede/Globen stannade jag till på Zetas handelsträdgård. Åh herre Guuud. Det är inte första gången eller den sista gången jag åkte dit. Jag vet vart jag kommer att spendera mina pengar i alla fall. Det är som himmelriket för mig. Jag gick runt och kände på körsbärsträden, de vita klätterrosorna och doftpionerna. Längtar!
 
 
Så länge bjuder jag på dagsfärska bilder från grundarbetet som Pontus pysslar med på kvällarna.
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej