Idag bor vi litet och trångt, framför allt eftersom atrt vi sover alla tre i ett minimalt sovrum. Är det något jag verkligen längtar efter så är det vårt sovrum. När vi höll på med planlösningen var sovrummets placering väldigt viktigt för mig, dels för att jag verkligen inte ville ha ett snedtak i det stora rummet. Därför har vi placerat vårt rum i mitten på ena kortsidan och gjort klädkamrar på var sin sida av rummet. Det kostade oss ett extra sovrum, men väl värt för oss!
 
Jag satt härom kvällen och knåpade ihop ett kollage för hur jag i nuläget planerar för sovrummet. Jag är fullkomligt nerkärad i denna tapet från Morris (vad är det med mig och engelska tapeter med mycket detaljer?) och den har i denna planering fått styra en del. P är inte lika överförtjust som jag men låter mig hållas. Vi får se hur det slutar. ;)
 
Sänggaveln hämtas idag, lamporna och borden har jag redan. Vitrinskåpet täner jag använda till förvaring av sänglinne och övriga detaljer ska inhandlas från HM home, ellos, newport och taklampan från EOS.
 
 

Kommentera

Publiceras ej