Denna vecka är det jag (Mikaela) som har spenderat många timmar i huset. Bland annat har jag krupit runt på knä och målat alla uppsatta golvlister, fönsterfoder och dörrfoder. Vilken skillnad det blev!

Jag har även lagt mitt första golv nere på kontoret/gästrummet. Detta rum har ju hamnat efter rejält i byggprocessen då det har fungerat som förråd för alla verktyg, skruv & spik samt övrigt byggmaterial. Tyvärr visade det sig på kvällen att det knakar till på ett ställe på golvet vilket förmodligen beror på att plattan är ojämn under. Vi får se hur vi gör med golvet...

I övrigt har jag spacklat, slipat och målat på i huset. I onsdags festade jag till det lite med ett storbesök på Ikea då jag handlade in grejer till tvättstugan, herregud! När jag var klar ville jag bara lägga mig i fosterställning och inte svara på tilltal. ;) Note to self: Ett sånt projekt kräver två personer. Nu är alla skåp monterade och P håller i denna stund på att färdigställa tvättstugan helt. I helgen kan vi med andra ord pricka av badrum, tvättstuga och kök helt och hållet. Riktigt skönt!

Kommentera

Publiceras ej