Härom dagen hade jag möte med vår KA Gunnar för att stämma av hur vi ligger till inför slutsamrådet den 14/12. Det är otroligt många saker att hålla reda på i ett husbygge om man är sina egna byggherrar som vi är, så jag kände minst sagt ett behov av att kolla av att jag faktiskt har koll. 
 
Bland annat ska alla egenkontroller vara ifyllda och daterade från de olika entreprenaderna så som snickare, vvs, el, våtrum osv. Vi ska samla in intyg från de olika instanserna och ibland är det svårt att veta om hur, var och när man ska begära in papprena och samtidigt se till att få in dem i tid. Det är en djungel av byggtermer och namn på olika intyg som jag knappt förstår vad de innebär, men man får fråga sig fram och det mesta löser sig då.
 
Utöver allt pappersarbete (puh!) så är det viktigt att hålla koll på att alla delar som måste vara färdiga är det (trappan är som jag skrev just nu vårt orosmoment) och vi har införskaffat barnspärrar, låsbart medecinskåp, första hjälpen osv. 
 
Jag har typ en halv a4-sida med saker/papper som jag ska fixa fram för att allt ska vara komplett till samrådsdagen så det är bara att sätta igång...

Kommentera

Publiceras ej