Just nu går både jag och Pontus igenom en sån där oro-fas där vi funderar mycket på hur det ska gå med alla praktiska moment med huset. Vem gör vad och vid vilken tid? Hur löser vi arbetsbelastning, familj och ser till att alla mår bra i processen och håller sig på banan? Tänk om vi får en massa bekymmer med opålitliga hantverkare eller att stora och viktiga leveranser inte kommer...?
 
Sen har vi den ekonomiska aspekten. Man sätter en gräns för hur mycket huset får kosta och sen pressar man på egen hand upp till den gränsen i alla fall. Inatt vaknade jag med ett ryck och insåg att jag i sömnen låg och oroade mig för hur allt ska gå. Tänk om vi nu bygger vårt drömhus och så drabbas Sverige av en ekonomisk kris där räntorna skenar och att vi inte klarar av att behålla huset? Såna här katastroftankar cirkulerar i mitt huvud just nu och jag antar att det är ganska normalt då vi trots allt håller på och gör vårt livs största affär och det är så viktigt att allt blir bra i slutändan. 
 
Vi är i alla fall på gång på riktigt nu (och jag tror att det är där min oro har väckts..;)) och imorgon ska Pontus ha möte med grävaren som ska fixa marken samt att vi förhoppningsvis får ett datum på leveransen och byggstart.
 
Yeay!

1 kommentarer

Amanda Rieem

06 Mar 2016 18:09

Hej! Jag är faktiskt inte så oroad. Både min och min sambos pappa är i branschen. Sen har jag turen att pappas kusin arbetar i det företag som reser huset ich gör det färdigt utvändigt. Så får ni chansen att välja företag till resning av huset så rekommenderar jag radonsanerare och bygg i Dalarna http://www.hitta.se/radonsanering+och+bygg+i+dalarna/borlänge/

Kommer följa er! Kul stt husen är liknande och jag älskar inspiration!

Kommentera

Publiceras ej